Våra produkter i Sverige

Nimmersjö Electro Technical Consultant

Följd av  COVID-19 restriktioner


Vi har stora möjligheter att åta oss nya uppdrag på distans inom våra kompetensområden som beskrivs i bildspel och text nedan. Ta kontakt med oss på fliken CONTACT NELEC.

Vi fortsätter med alla aktiviter som i huvudsak genomförs med uppkoppling till internet, videokonferenser, epost etc och tar emot beställningar. Inom Sverige kan vi även göra besök med rekommenderad coronasäkerhet.

Skolor och elever:  Vi åtar oss studiestöd i matematik, fysik och teknik från grundskola upp till introduktionskurser på universitet.  Lärarlegimitation finns och referenser ges vid förfrågan. Välkommen med förfrågan.

På grund av COVID-19 måste vi tyvärr tillsvidare pausa våra stora projekt i Afrika tillsammans med Pansanté AB, men vi tar gärna emot nya förfrågningar och kan analysera våra kunders sjukhusplaner och skicka offert för att kunna starta så snart som möjligt.

Vi erbjuder produkter som baseras på våra erfarenheter i

  • Dynamisk och transient simulering av elkraftsystem, analys av reläskyddsproblem, tekniska studier, kuser, tekniska seminarier. Exempel på utförda studier av Nelec: elkraftnät i Burkina Faso, pumpstation och cementfabrik i Senegal.
  • Entreprenörskurser tillsamman med Focus Business School International
  • Deltagande i internationella utvecklingsprojekt
  • Vår erfarenhet av att använda ARENE, ett simuleringsprogram för energisystem som utvecklats av Electricité de France (EDF). Baserat på distributionsavtal med EDF säljer vi ARENE i Afrika och Skandinavien.
  • Marknadsföring av ett sjukhuskoncept från Pansanté i Västra Afrika baserat på ett Sales Agency kontrakt med Pansanté AB från februari 2019.
  • I samarbete med Sunnytek Solar i Sverige och Nelec GT i Senegal kan vi erbjuda avancerad utrustning för förnybar energi och solenergi.

Kontakta Nelec 


Copyright 2020-08-21

Gunnar Nimmersjö, Nelec